042 - 453 33 30
2600+ produkter
Frakt 29 SEK
1 års garanti
Trygg e-handel
Swipe to the left

Blogg

SLIM Dual Wattage LED-ramp 20,5"

By David 27 days ago 69 Views No comments

SLIMDW - Vår unika nyhet!


Denna mångsidiga ramp är en markant uppgradering av den "vanliga" LED-rampen LEDSON SLIM och är exklusiv i vårt sortiment på det viset att den är utrustad med Dual Wattage. Oftast får man kompromissa mellan längd och bredd på ljusbilden och låta detta vara avgörande för valet av ramp där du vinner det ena men tappar det andra. Det slipper du nu!

✔ Dual Wattage-teknologi - 3W och 5W OSRAM LED i samma ramp!
✔ Möjliggör optimal bredd + längd på ljuset (inga kompromisser)
✔ "SLIMmad" 52 mm hög, 5399 faktiska lumen, 1010/505 m (0,25/1 lux)

Dual Wattage innebär rent tekniskt att vi har utrustat LEDSON SLIM DW med både 3W och 5W-dioder, i en och samma ramp. Denna unika kombination ger dig den mest optimala bredden samt längden på ljuset.

Observera att även om det totala watt-antalet är lägre jämfört med föregångaren LEDSON SLIM (57W mot 75W), så ger kombinationen av två olika sorts OSRAM-dioder ett högre lumen och lux-värde. Det innebär att du får mer av den faktiska ljusstyrkan, det som faktiskt är relevant: SLIM ger 3990 faktiska lumen medan SLIM DW ger hela 5399 faktiska lumen!


Specialtillverkad hållare

Missa inte att vi har en hållare specifikt tillverkad för SLIM DW:s storlek och mått. Perfekt passform!

✓ Hållare för LEDSON SLIM 20,5" och LEDSON SLIM DW 20,5"
✓ Göms smidigt bakom nummerplåten på bilen
✓ Metall med pulverlackad svart färg för skydd mot vatten, salt och smuts

Hållare för specifika LED-ramper

By David Holec 29 days ago 47 Views No comments


För att göra det så enkelt som möjligt med montering samt även få rampen till att se mer integrerad ut med bilen då man slipper utstickande monteringsfästen så har vi nu tagit fram specialgjorda hållare! Det innebär att de är mått-anpassade för specifika LED-ramper. Dessa hållare göms snyggt bakom bilens nummerplåt. Komplettera din ramp med denna hållare och DT-relä så har du allt som behövs för att få ett riktigt grymt helljus på bilen inför årets mörkare dagar!