Ledson Hydra - "Skillnaden är brutal"

Publicerad den 01 oktober 2020
Publicerat i Monterat, Produkter
Rebecca

Rebecca hade som så många andra ett riktigt illa arbetande backljus bestående av trött halogenbelysning som knappt gjorde någon nytta när dagsljuset hade försvunnit för dagen... Situationen behövde åtgärdas och Rebecca vände sig till oss för att se vad som gick att göra åt saken. För att uppnå en "over the top" uppgradering av Rebeccas backljus så kände vi att några välplacerade Ledson Hydra med trestegsvinklad design för en superbred 120-graders ljusbild var den rätta vägen att gå.

Från halogen till LEDSON LED, med hennes egna ord: "SKILLNADEN ÄR BRUTAL! Är så grymt nöjd och ska ni ha arbetsbelysning eller som i mitt fall backljus så är dom helt klart en värd investering!"

Rebecca01

Förutom Ledson Hydra är lastbilen utrustad med Ledson Pollux9+ LED-extraljus och Ledson Astral sidomarkeringar

Vi var som alltid nyfikna och skickade iväg ett gäng frågor till Rebecca efter denna gedigna uppgradering!

Hur viktigt är det med ett bra backljus tycker du?

Jag tycker att det är väldigt viktigt med bra backljus, speciellt för någon som mig som bara arbetar på natten och största delen av arbetstiden är under mörkrets timmar. Det är även viktigt för att sikten bakåt redan är begränsad och då är det gött att se lite extra med ett gött lyse!

Varför föll valet på just Ledson Hydra, av den uppsjö arbetsljus som finns?

Jag har pratat ett bra tag om att byta backljus då jag haft halogen sedan innan och jag tycker inte det lyste ett dugg helt ärligt, inte tillräckligt i alla fall. Jag gillade Hydras design, storlek och att de lyser inte bara rakt bakåt utan är vinklade för ett bredare ljus!

Hur beskriver du bäst skillnaden när du gick från halogen till LED från Ledson?

Att man ser! Skillnaden är extrem. Den är riktigt sjuk. Är som att jag har en LED-ramp fast bakåt helt plötsligt! Känslan är att jag innan detta hade jag en sådan rödvit ficklampa med magnet som man kunde sätta på kylskåpet förr i tiden. Så skulle jag beskriva skillnaden faktiskt haha.

Hydra före efter

Före Hydra och efter Hydra

Varför valde du Ledson/Diodhuset?

Jag har alltid vänt mig till Diodhuset när det varit lampor jag sökt, i ganska många år nu faktiskt. Ni har allt man behöver om man är en lamp/LED-dåre som jag, alltid trevligt bemötande om man har frågor om något och jättebra hjälp om man inte kan eller vet saker, snabb service och frakt. Aldrig varit några krångel med någonting. Vilket jag uppskattar och då gärna återkommer till. Ledson har en riktigt bra kvalité av de lamporna jag haft både till bil och lastbil. Är väldigt nöjd!

Vad är nästa lampor du planerar att byta ut eller lägga till, om du får välja?

Det hade ju varit ballt med en blixtljusramp/saftblandare på taket på lastbilen, eventuellt skulle man haft nååågra extraljus till där med. Inte för att jag egentligen behöver det med 6st Pollux9+ i mitt staket, men det är sjukt kul med lampor och jag är lite av en "ju mer ju roligare" typ av person.

Sen har jag dividerat om man skulle smeta på några dioder på staketet i nederkant för att få en jämnare helhet. Jag har just nu väldigt mycket lampor upptill vilket gör att det ser lite tomt ut nedtill.

Tanken är att även att smeta på LED runtom på min personbil när den rullar igen, eller ja båda personbilarna. Kanske styla upp pappas lite med när jag ändå är igång.

Ja ni ser ju, jag är besatt av lampor, LED framförallt!

Ledson Hydra - 1395 SEK

Ledson Hydra
Ledson Hydra
Ledson Hydra
Ledson Hydra
Ledson Hydra
Ledson Hydra
Nyligen publicerat
Kategorier