042 - 453 33 30
3000+ produkter
Frakt från 39 SEK
Upp till 5 års garanti
AAA sedan 2018
Trygg e-handel
Swipe to the left

LEDSON LED-konvertering av innerbelysning och backljus

17 januari 2020 3683 Views

Vi vill alla ha den där fina känslan av en modern och säker bil och här kan ett enkelt byte av lampor göra all skillnad i världen... Olle sökte att modernisera i kupén och samtidigt passa på att förbättra sin backljusstyrka som var allt annat än något att skryta om.

Ett simpelt byte från gammal glödlampa till LED från LEDSON gav ett resultat att vara stolt över - vilket kan skådas nedan!


Innerbelysning

Vill du byta din original innerbelysning till LED och ge en känsla av lyx till alla som har glädjen att få färdas i din bil, inklusive dig själv? Ta en titt i bilens manual eller ta ut lamporna du vill byta ut och jämför med våra LED för att byta ut till rätt lampa. Samtlig innerbelysning till bil hittar du här!Backljus

Backljuset fick också lite kärlek i form av ett starkare och vitare ljus genom ett byte från glödlampor till LED-lampor. Det gör en väsentlig skillnad vad gäller din förmåga att kunna upptäcka hinder bakom bilen och din backning känns genast både bekvämare och tryggare. Tycker du, som så många andra, att ditt nuvarande backljus presterar dåligt? Se alla våra backlampor här!

Just denna backlampa är vår extremt starka och populära Högintensiva backlampa med CREE T6 LED med sockel BA15s (artnr 321519)

321519

Posted in: Videor