Diodhuset växer – anställer ytterligare en distriktssäljare

Laddar...
Diodhuset växer – anställer ytterligare en distriktssäljare

Diodhuset fortsätter att växa och utvecklas för att kunna möta den efterfrågan som finns hos kunderna och på marknaden. Företaget har anställt Håkan Söderholm som distriktssäljare i västra Mellansverige från den 13 mars 2023.

- Vi är mycket glada över att Håkan, med sin kompetens och sitt nätverk, förstärker vårt framgångsrika team, säger Bengt Ericsson, VD på Diodhuset.

Håkan har lång erfarenhet inom fordons- och fordonsbelysningsbranschen både som säljare, montör och inköpare. Genom sina olika tjänster har han fått en gedigen kompetens och bred förståelse för branschen och produkterna. Han har tidigare arbetat på bland annat Awimex och Bro Bärgningsbyggen.

- Jag kom i kontakt med Magnus och Diodhuset ganska tidigt och började handla produkter av dem. När jag nu fick höra att Diodhuset sökte en säljare i mitt distrikt så kände jag direkt att jag ville söka tjänsten då fordonsbelysning är något jag brinner för och jag vill gärna fortsätta denna resa tillsammans med Diodhuset, säger Håkan Söderholm, distriktssäljare på Diodhuset.