Ledson OptoLine S+ är mer än bara ett positionsljus

Laddar...
Ledson OptoLine S+ är mer än bara ett positionsljus

Ledson OptoLine S+ är ett positionsljus med valbart ljus i orange eller xenonvit. Den är speciellt framtagen för att ersätta originalpositionsljuset i solskyddet på Scanialastbilar tillverkade mellan 1995 och 2016. Produkten kan även sammankopplas med blinkers eller användas som varningsljus. Tillsammans med en stilren design ger OptoLine S+ ett modernare helhetsintryck till äldre Scaniamodeller.

Utöver positionsljus ges flera valmöjligheter i hur produkten kan användas, exempelvis sammankoppling med blinkers. Den inbyggda funktionen av en kortare tidsfördröjning eliminerar risken att det vita positionsljuset tänds samtidigt som det orangea används. Genom att koppla en fjärrstyrd reläbox, exempelvis Ledson Commander, eller en blixtljusmodul till positionsljuset går det även att användas som ett varningsljus.

Ledson OptoLine S+ med positionsljus i xenonvitt ljus.

OptoLine S+ har utvecklats för att skapa ett mer tilltalande utseende för lastbilar i 4-serien, P/G/R och T-serien, tillverkade av Scania mellan 1995 och 2016. Positionsljuset kan, med sin fiberoptiska linje, liknas vid den lampa som sitter i solskyddet på Scanias nya S-serie. Detta gör det möjligt för äldre Scaniamodeller att få samma utseende på sina positionsljus som på modernare lastbilar.

Positionsljuset är enkelt att montera då det passar originalkontaktstycket som finns i lastbilen.

Läs mer om Ledson OptoLine S+ här.