Ny strategisk rekrytering hos Diodhuset

Laddar...
Ny strategisk rekrytering hos Diodhuset

Tillväxtarbetet hos Diodhuset krävde en förstärkning med kompetenser inom e-handel, marknadsföring och IT. Företaget har därför anställt Richard Bertilsson som E-försäljnings- Marknads- & IT-chef och ingår i ledningsgruppen från den 29 maj 2023.

- Vi är stolta och glada över att Richard, som med sin långa erfarenhet och gedigna kompetens inom e-handel, försäljning B2C och B2B, marknadsföring, IT, projekt- och arbetsledning ville komma till oss och förstärka vårt framgångsrika team, säger Bengt Ericsson, VD på Diodhuset.

Richard har drygt 20 års erfarenhet av e-handel både som leverantör av e-handelsplattformar och som slutkund. Med bakgrund i roller som IT-chef, IT-konsult, Affärsområdeschef och Affärsutvecklare har han en bredd som passar oss på Diodhuset.

- När Diodhusets grundare och tillika produktutvecklingschef Magnus Henriksson kontaktade mig via LinkedIn och ville ta ett förutsättningslöst möte så accepterades det gladeligen. Vi hade redan en god relation då jag tidigare jobbat med dem som leverantör. På mötet presenterade Bengt & Magnus ett upplägg som kändes anpassat till mig så det var inte svårt att säga ja till det.

- Man ser tydligt potentialen i bolaget, så jag ser verkligen fram emot att ta Diodhuset och deras varumärke Ledson mot nya höjder, säger Richard Bertilsson.