Phantom Burnout Edition

Laddar...
Phantom Burnout Edition

Phantom Burnout Edition

OBS: Detta är ett aprilskämt! Ha alltid en fet burnout redo med bara ett knapptryck bort! Ledson lanserar nu Phantom Burnout Edition, det starka backljuset med en smidigt påbyggd rökmaskin som är trådlöst direktansluten till din mobiltelefon via Bluetooth. Välj att släppa loss vreden från röd, grön eller blå rök, eller alla färger samtidigt för en riktigt effektfull show. Dina polare kommer att tappa hakan och sekunderna senare försvinna in i en dimma av tjock, färgglad rök.

Spara pengar - Vi vet hur dyra däcken är. Aldrig har det varit så här enkelt att göra en massiv burnout utan onödigt slitage på dina sulor.

Bidra till miljön - Även om du inte vill erkänna det, så bryr du dig om miljön. Eftersom RGB-röken är betydligt mindre miljöfarlig än röken från en riktig burnout så bidrar du till renare luft och dämpar din miljöpåverkan.

Gatans konung - Var beredd på att synas på andras sociala medier och få en del avundsjuka blickar. Det säger ju ändå sig själv att denna produkt kommer att ge dig uppmärksamhet du tidigare bara kunnat drömma om.

Men ljudet då? Det går väl inte att ersätta det goa ljudet en rejält fet burnout producerar? Ledson levererar även här. Genom att ha spelat in över 1000 olika burnouts har vi kunnat ta fram en upplevelse som slår det klassiska ljudet med hästlängder. 2 x 150W sidoplacerade högtalare som ger 110db skrikande däck kommer att ge dig riktig studiokvalitet på dina burnouts!

Med Phantom Burnout Edition blir du både känd på gatan och en ekonomisk klimathjälte. Vad mer kan man egentligen begära av ett backljus?