Slinky med innovativ triangeldesign

Laddar...
Slinky med innovativ triangeldesign

OBS: DETTA ÄR ETT APRILSKÄMT!

Vad händer när Ledson tänker utanför boxens ramar? Då föds det ett extraljus i en helt ny och spännande form - nämligen triangeln! Hamna i avundsjukans blickfång hos dina konkurrenter i trafiken med vårt nya produkttillskott Slinky – världens första triangulära extraljus.

Tack vare den tunna (endast 9 mm) och revolutionerande triangelformade designen kan du enkelt montera flertalet extraljus bredvid varandra utan att de tar upp alltför mycket utrymme. Med Slinky+ kan du vara säker på att du får en otroligt platsbesparande design.

Slinkt-bil


Slinky+ är, utöver sin smarta form, oerhört enkel att montera. Låt barnet i dig vakna till liv med hjälp av den nya monteringsmetoden – 3M tejp 3000! Det är nu lika enkelt att montera ett extraljus på din bil, som det är att sätta upp barnens teckningar på väggen. Vi kan nästan garantera* att de sitter precis lika bra som på en traditionell extraljushållare (*inga bindande garantier). Det finns heller inga rimliga skäl att vara mörkrädd längre, Slinky ger dig 1 lux ljusstyrka 522 meter bort per extraljus. 


Slinky-thin
Ellinor blev uppriktigt imponerad över hur tunn Slinky+ är.

De numera antika runda extraljusena kommer inom en snar framtid att vara ett minne blott. Triangulära extraljus är här för att stanna och Slinky+ är först ut!

 OBS: DETTA ÄR ETT APRILSKÄMT!