Svängda halvsyskon i LEDSON-familjen

Publicerad den 14 oktober 2020
Juno C och Apollo C

Juno C och Apollo C är två svängda LEDSON LED-ramper som båda har fötts fram med ett utseende som andas rått, modernt och som smälter in diskret ihop med fordonets front.

Mycket populära rampen LEDSON Juno har fått en uppföljare i form av Juno C, där C står för Curved (svängd). Skillnaden mot Juno är att denna ramp har en något annorlunda ljusbild men framför allt att dess attraktivt svängda design möter en svängd front på fordonet på ett synnerligen snyggt sätt. Apollo C har precis som Juno C en svängd design men är något högre för den som inte jagar efter en fullt lika slimmad design och önskar att rampen ska synas mer.

Magnus, inköpschef på Diodhuset: LEDSON har lyckats få till två mycket tilltalande LED ramper som båda är svagt svängda för att följa de moderna bilarnas formgivning. Den svarta looken gör att ramperna smälter in väl i bilens design, både infällda i grillen men också som utanpåliggande både över och under nummerskylten. LEDSON har som vanligt lyckats väldigt bra med både hög kvalité och grym prestanda.

Båda dessa ramper har E-märkningen ECE R112 och Driving Beam-ljusbild som matchar och förstärker fordonets befintliga strålkastare. De har också en väldigt hög EMC-säkrad klassning (CISPR25 klass 3) och IP-klassning enligt IP68/69K. De är därför godkända och garanterade ett långt liv i din tjänst!

Ledson Juno C och Ledson Apollo C finns inne hos oss för omedelbar leverans, samt hos din välsorterade återförsäljare. Ramperna finns också som kompletta paket med specialtillverkad hållare, DT-relä och låslist!

Nyligen publicerat
Kategorier