042 - 453 33 30
3000+ produkter
Frakt från 39 SEK
Upp till 5 års garanti
AAA sedan 2018
Trygg e-handel

Osram Xenarc - Night Breaker Unlimited D2S 70% mer ljus (E-märkt, en lampa)

Osram
Art nr: 647082

OBS: Artikeln har ugått och blivit ersatt av artnr 643259

✓ 70% mer ljus 
✓ 5% Vitare ljus 
✓ 20 meter längre ljus

Går inte längre att beställa

Produktbeskrivning

Detaljer

Testvinnare i AUTO BILDs xenontest 2015! Motivering: XENARC NIGHT BREAKER UNLIMITED fick hela tio poäng i kategorierna “ljusflöde”, “ljusfördelning”, “ljusstyrka”, “bländning” och testet avslutades med den övergripande bedömningen “mycket bra”.

Denna xenonlampa från Osram med Night Breaker-teknologi står för ren prestanda och är den kraftfullaste xenonlampan på marknaden. Den förbättrade ljuskvaliten jämfört med standardxenonlampor ger ett klart bättre ljus på vägbanan. Detta innebär både bättre synbarhet men också signifikant längre reaktionstid att upptäcka faror.

Produktfördelar:

- Upp till 70% mer ljus.

- Upp till 20 meter längre siktsträcka

- Upp till 5% vitare ljus

 

Specifikationer:

  • E-märkt
  • 35W
  • Sockel D2S
  • Säljs styckvis
  • Färgtemperatur: upp till 4350K

 

OBS: Rör ej på glaset med fingrar eller annat då det förkortar livslängden på lampan avsevärt.

 

Tre dimensioner av säker bilbelysning!

Optimalt ljus är en viktig säkerhetsfaktor. Fordonsbelysning med hög ljusstyrka och ökad synbarhet på vägen minskar trötthet och ger en bekvämare och säkrare resa. På detta vis kan många olyckor undvikas - eftersom dålig sikt är en av de främsta orsakerna till olyckor. För säker belysning krävs tre egenskaper:

  1. Ljusstyrka Ljusmängden från en ljuskälla benämns även som ljusstyrka. Ljusstyrkan förbättrar reaktionstiden för föraren eftersom faror och hinder på vägen kan upptäckas tidigare och synas tydligare.
  2. Siktsträcka Siktsträckan är den konformade yta som skapas från strålkastarna. Utmärkt fordonsbelysning säkerställer dessutom ökad synbarhet i kritiska zoner i utkanten av körbanan, vilket är ytterligare än säkerhetsfaktor för en trygg och säker resa.
  3. Ljusfärg Ljuset som en ljuskälla avger har en särskild våglängd och därmed också en särkskild ljusfärg. Upplevelsen av färg är en samverkan mellan ljusstrålningen, ögat och omgivningen. Vitare ljus gör att föremål syns i naturlig och korrekt färgåtergivning, och det är speciellt viktigt för varnings- och informationsskyltar. Det ger också skarpare kontraster som motverkar trötthet.

Mer information

Mer information

Vikt 0.0300
Tillverkare Osram
Levereras Styck
Färg 4300K
Sockel D2S
Effekt 35W
Ljuskälla Xenon
E-märkning Ja

Recensioner

Kundrecensioner (1)

Inte bättre än Biltemas 200-kronors-lampaRecension av Svante Riksberg
Helhetsbetyg
Blev grymt besviken på denna lampa. Hade Biltemas standardXenon för 200:-/st och bytte till denna i förhoppningen att det skulle bli som natt o dag men icke - har för jämförelse kvar den gamla i det ena halvljuset och denna i det andra - dom lyser med samma styrka!?!?!! 70% mer ljus än inget alls?? (Skrevs den 2018-10-15)

Skriv din egen recension

Du recenserar: Osram Xenarc - Night Breaker Unlimited D2S 70% mer ljus (E-märkt, en lampa)

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Helhetsbetyg