Laddar...
Ledson logo

ZenseLight RGB LED lister, musikstyrda för 12V (4 st, ciggplugg)

479,00 SEK 383,20 SEK
479,00 SEK 383,20 SEK
ÅF Pris 479,00 SEK ÅF Pris 383,20 SEK
Finns i lager
Art nr
424001

 ZenseLight blinkar i takt med musiken
 Går även att ställa till icke musikstyrt ljus
 Till fordonet via ciggplugg eller hemmet

Interiörbelysningen ZenseLight styrs antingen med musik eller fjärrkontroll. Enheten har en inbyggd mikrofon som lyssnar av ljud och ger ett unikt mönster efter musiken. Vill man inte ha musikstyrning är det inga problem - med fjärrkontrollen kan du välja olika färger, styrka och ljusmönster.

ZenseLight har även ett inbyggt minne som kommer ihåg dina senast använda inställningar och återupptar dessa efter att du stängt av och satt igång enheten!

Montera de fyra medföljande diodlisterna (4 st á la 17 cm) på önskad plats (t.ex. under säten för fotbelysning eller på sidorna för interiörbelysning). Dessa är kopplade till en kontrollbox som också fungerar som mottagare för fjärrkontrollen. Koppla strömkabeln till kontrollboxen och plugga in den i ciggarettändaruttaget, sätt på musik och använd den medföljande fjärrkontrollen för att styra din ZenseLight interiörsbelysning. De fyra listerna är dessutom självhäftande. Förbrukar 0,3A.

I fordonet
OBS: denna ZenseLight är till 12 V-batteri (personbil) men finns även som 24 V till t.ex. lastbilar med artnr 444001 - Zenselight 24V

I hemmet
Vill du koppla din ZenseLight RGB där hemma? Inga problem! Färdigt uttag för transformator finns, det behöver bara köpas en sådan (en transformator alltså) om du inte redan har det till hands - Transformator

Följande kommer i ett set:

  • 1x fjärrkontroll med batteri
  • 1x cigarettändarkontakt med kabel och strömbrytare - 50 cm lång
  • 1x kontrollenhet med fasta kablar (2x170cm, 2x110cm)
  • 4x halv-mjuka diodlister (17 cm), självhäftande baksida

 

Teknisk information
Tillverkare Ledson
Färg Flerfärgad (RGB)
Garanti 12 Månader
Enhet set
Write Your Own Review
Du recenserar:ZenseLight RGB LED lister, musikstyrda för 12V (4 st, ciggplugg)
Ditt betyg