EPIX SLIM - En ny generation från Epix-familjen

Laddar...
EPIX SLIM - En ny generation från Epix-familjen

Kraftfull LED - Belysning i ultratunn design

Upptäck nya Epix Slim från Ledson, en serie eleganta ramper med imponerande kraft och stil. Designad med precision för att passa dagens moderna fordon, dess slimmade profil och kompakta storlek gör den perfekt för de som efterfrågar prestanda utan att kompromissa med estetik.

 

Pulsstyrd Powerboost - Smidigare blir det inte

Epix Slim erbjuder en maximerad prestanda, i kombination med en pulsstyrd Powerboost som ger dig ett extra kraftläge för de stunder du behöver maximal belysning. Med nya generationen powerboost från Ledson växlar man läge enkelt mellan standard e-godkänt läge och powerboostläge med ljustutan genom några enkla steg.

Det är så enkelt som 10-10-5   -   Se video här

 

Det perfekta ljuset!

Epix Slim är utrustad med den avancerade driving beam ljusbilden som ger en optimal ljusbild för vägen framåt, där varje reflektor är noga utformad för att ge en ljusbild som efterliknar och förstärker bilens befintliga strålkastare. Med andra ord får du både längre räckvidd och bredare ljus, perfekt för alla lägen.

Driving beam i kombination med en färgtemperatur om 5000k, som ger ett optimalt ljus, gör det lättare att se allt framför dig. Färgtemperaturen skänker stor säkerhet genom att framhäva konturer och färger på bästa sätt när du färdas i mörker.

 

Läs mer om de olika längderna av Epix Slim och deras enastående prestanda.

Epix Slim finns i fyra olika längder för att passa just dig. Från den kompakta 11-tumsmodellen till den längre 37-tumsmodellen, erbjuder varje modell imponerande ljusstyrka och funktionalitet.

EPIX11 Slim - 11" 54W Powerboost

EPIX21 Slim - 21" 108W Powerboost

EPIX31 Slim - 31" 162W Powerboost

EPIX37 Slim - 37" 198W Powerboost