LED-ramper - LEDSON

LED-ramper - LEDSON

LED-ramper

Om du kör mycket på landsväg som saknar belysning så vet du hur tröttande det kan vara för ögonen och hur mycket du faktiskt är beroende av bilens belysning för att kunna köra på ett säkert sätt. En god belysning är särskilt viktig just vid landsvägskörning, och kanske speciellt under de mörka timmarna på dygnet. Om du vill komplettera din bils strålkastare med extrabelysning så kan du välja att montera en LED-ramp. LED-ramper kan också användas på husbilen eller lastbilen.

 

LED-ramper för ditt fordon

Att välja en LED-ramp framför belysning med halogen eller xenon har en hel del fördelar, framför allt den mycket långa livslängden. LED-rampen har en hållbarhet på upp mot 30 000 timmar vilket gör dess livslängd överlägsen både halogen och xenon. LED-rampen är dessutom mycket hållbar och tål både skakningar och stötar utan problem. Upptändningstiden är kort, vilket gör att du får full ljusstyrka omedelbart. I vårt sortiment hittar du LED-ramper i olika modeller och med olika typer av ljusbild. Det är därför enkelt att hitta en ljusramp som passar just dina behov. Beroende på vilken ljusstyrka och spridning du vill ha på din belysning och i vilken miljö du ska använda den kan du välja mellan spotljus, driveljus, kombinationsljus och flodljus med olika ljuslängd, utformning och prestanda.

 

Olika typer av Led-ramper

Om du vill ha en belysning som lyser långt fram på vägen så är spotbelysning ett bra val. Drive ger dig en ljusbild som härmar bilens egen ljusbild fast med ännu mer ljus. En så kallad combo ramp är en kombination av en lång och bred ljusbild. Vi har också en modell av LED-rampen som är svängd, vilket ger ljus även på sidorna samtidigt som du har ljus långt fram på vägen som med en spotbelysning. Denna variant är också snyggare att montera på en bil som har en böjd front. Behöver du ett arbetsljus med en ordentligt bred ljusbild kan en arbetsljusramp med flodvarianten vara rätt för dig.

 

LED-ramp i hög kvalité

I vårt sortiment hittar du LED-ramper i olika bredd för att passa just ditt fordon och dina behov från 180 till 1270 mm. De minsta varianterna passar på till exempel snöskotern, MC:n eller fyrhjulingen, medan de allra bredaste fungerar bra för större fordon som större bilar, lastbilar eller husbilar. Våra LED-ramper kan köpas styckvis eller i kompletta paket. För att det ska vara enkelt att få LED-rampen att passa på just din bil kan du välja en specifik hållare för LED-ramper som fungerar bra med en nummerplåtshållare. Här hittar du också alla typer av reläer och kablage som behövs för din LED-ramp.

Om du behöver hjälp med att välja rätt LED-ramp eller tillbehör till denna för just din bil och dina behov är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 042-453 33 30 eller e-post på info@diodhuset.se Hos oss på Diodhuset får du alltid 3 års garanti på Ledson LED ramper och Nöjd kund-garanti med 30 dagars öppet köp, så att du ska kunna känna dig trygg med att ha gjort ett bra val av LED-ramp.