Lastbil

Diod & Xenon till Lastbil, Buss och Maskin

Hos Diodhuset hittar du ett stort urval av alla sorters belysning och extraljus inom LED, dioder och xenon till din bil. Vare sig du behöver byta ut någon lampa som har gått sönder eller du vill ha en annan typ av ljus till utsidan av din lastbil eller buss, så kan du hitta den bland våra kategorier. Vi har det mesta från hel- och halvljus till skyltbelysning och stylingljus. Även lampor i inner- eller instrumentbelysningen behövs bytas ibland och de hittar du i kategorierna nedan.

Diodhuset strävar också efter att kunna erbjuda ett brett urval av LED-ramper för lastbilar och bussar, och har ett stort sortiment under det egna märket LEDSON, men kan också erbjuda LED-ramper från racing-märket Lazer. Oavsett om du kör rally med din lastbil, eller bara behöver mer ljus om nätterna, kommer du hitta det du behöver i LED-lampsväg hos oss.

Kanske du istället är på jakt efter arbetsbelysning? Diodhuset har ett stort utbud av olika typer av LED-strålkastare och LED-lampor som passar just ditt behov och hjälper dig att utföra ett säkert och proffsigt arbete. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 042-453 33 30. Du kan alltid köpa våra LED-produkter online, eller besöka någon av våra återförsäljare.