Skyltbelysning

Skyltbelysning

En fungerande skyltbelysning är ett måste i trafiken - därför är det viktigt att hålla koll på om den fungerar eller inte. Om du upptäcker att skyltbelysningen har gått sönder är det viktigt att du byter lampan omgående, då en fungerande skyltbelysning är viktigt för din säkerhet ute i trafiken. Med våra LED-lampor kan du enkelt ändra skenet på din skyltning från det gulaktiga som glödlampor ger till ett modernt LED sken. Vi har både kompletta, märkesspecifika kit och enskilda lampor. 

Köp Skyltbelysning för din nummerplåt hos oss 

Håll din nummerplåt upplyst! Vi har både kompletta, märkesspecifika kit och enskilda lampor.  Vi rekommenderar i första hand våra märkesspecifika skyltlampor eftersom de ger ett starkt ljus och är superenkla att montera. När du behöver byta glödlampor hjälper våra LED-lampor dig att lysa starkt! LED-lampor får din nummerplåt och din bil att se helt ny ut. Upplev skillnaden som energieffektiv belysning från Ledson kan göra. Håll din nummerplåt upplyst! Vi har både kompletta, märkesspecifika kit och enskilda lampor.  Vi rekommenderar märkesspecifika skyltlampor om dessa finns till din bilmodell.

Stor skillnad med LED-lampor på nummerplåten

Med våra LED-lampor kan du enkelt byta ljusskenet i din skyltbelysning från det gulaktiga glödljuset och istället få ett xenon-färgat, modernt sken. Få positioner har lika stort genomslag för lika liten investering. Vi har både kompletta, märkesspecifika satser och lösa lampor.   Vi rekommenderar märkesspecifika skyltlyktor då dessa ger ett mycket starkt ljus.


Du kan kontrollera vilken lampa du har på tre olika sätt:

  1. Använd Lampguiden
  2. Jämför din nuvarande lampa med våra bilder
  3. Kontrollera din instruktionsbok och leta sedan upp den lampan du behöver