Skyltbelysning

Regskyltsbelysning till MC

Har du fungerande och tydlig regskyltsbelysning på din motorcykel? Om inte - så bör du införskaffa en sådan belysning så fort som möjligt. Det är faktiskt en lag på att ditt registreringsskylt ska ha vitt ljus på sig baktill. Om du vet att du redan har regskyltsbelysning så kan det vara bra att kolla en extra gång om de fungerar som de ska. Precis som alla andra lampor, så behöver de bytas efter en viss tid. Därför är det viktigt att du köper nummerskyltsbelysningen i LED, då de håller betydligt längre än vanliga glödlampor.

Köp regskyltsbelysning till MC online

Har din regskyltsbelysning slutat fungera? Eller är det kanske så att du inte alls har någon nummerskyltsbelysning på din motorcykel? Då har du hittat rätt! Det är ett måste att du har fungerande nummerplåtsbelysning på din motorcykel och vi har ett brett sortiment av detta! Alla våra regskyltsbelysningar är i LED, från varumärket LEDSON, vilket ger en väldigt lång hållbarhet. Välj bland varianter såsom spollampor och kompletta lyktor. 

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att beställa regskyltsbelysning till din mc online!

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.