Bil

Diod & Xenon till Bil

Hos oss på Diodhuset hittar du ett stort utbud av alla sorters belysning och extraljus inom LED lampor och xenon till din bil.

Vare sig du behöver byta ut någon lampa som har gått sönder eller om du vill ha en annan typ av ljus till utsidan av din bil så kan du hitta den här i våra kategorier med allt från hel-och halvljus till skyltbelysning. Även lampor till interiören och instrumentbelysningen behövs bytas ibland och de hittar du i kategorierna nedan.

Det är inte bara snyggt och kul att byta ut dina gamla traditionella lampor mot LED lampor eller diod lampor till bil. Du skapar också ett helt annat intryck och bilen ser ofta flera år nyare ut när du bytt ut en del gamla lampor. Faktum är att det också många gånger blir säkrare med bra LED lampor till bilen. Du syns bättre och får en bättre ljusbild.

Diod lampor till bilen sparar på strömmen och är mycket effektivare än vanliga halogen lampor.

Diod och LED lampor till bilen är idag en viktig del av designen och många biltillverkare har idag skapat sig en stark position inom branschen mycket baserat på hur deras LED lampor till bilen presenterar sig.

Jämför man bilar för 10-15 år sedan har det skett en mycket positiv förändring. Synligheten på dagens bilar som använder diod lampor av olika slag går ej att jämföra med äldre bilar. Ur ett säkerhetsperspektiv är det alltså en fantastisk teknik.

Kanske är du också på jakt efter bra arbetsbelysning? Diodhuset har ett stort utbud av olika typer av LED strålkastare och LED lampor som passar just ditt behov och hjälper dig att utföra ett säkert och proffsigt arbete. Är du osäker på vilken typ av belysning du behöver har vi en lampguide för att hitta rätt lampa till just din bil. Annars är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 042-453 33 30.