LED

Helljus- och halvljus LED till bil

Om du har led lampor i ditt helljus- och halvljus, så har du en klart bättre syn på vägen och kan lättare undvika olyckor. Det har blivit allt mer vanligt att använda LED lampor, då vanliga glödlampor saknar kapacitet att ge tillräckligt starkt ljus. LED lampor gör att dina hel och halvljus lyser med ett kraftfullt ljus - och inte minst så har de en väldigt lång förbrukningstid.

Något som är värt att tänka på är att vissa bilmodeller har lampfäste och strömförsörjning i samma enhet. LED-konverteringslampor passar då inte direkt i originalsockeln pga. kablar som sitter direkt i LED-lampan. Lampan går därför inte att fästa på ett bra sätt. Våra lamphållare är specialanpassade just för att kunna montera LED-lampor även på fordon med detta utförande!

Köp helljus- och halvljus LED till bil online

Har du bestämt dig för att köpa helljus- och halvljus LED till din bil? Då har du hittat rätt! Med LED-lampor från Diodhuset får du en mycket effektiv och snygg belysning till din bil. Alternativen är många, då LED lamporna finns i halogen socklar, H1, H3, H4, H7, H8, H9, H11, H13, H15, HB1, HB3, HB4, HB5 samt xenon socklarna D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D5S, D8S, HiR2 / HIR2. Genom att LED-konvertera ditt fordon med belysning från Ledson sparar du energi/bränsle, får mer ljus på vägen och ett snyggare utseende på bilen. LED-lamporna ger ungefär dubbelt så mycket ljus som en vanlig 55W halogenlampa, och är tänkta att fungera som dimljus, helljus eller halvljus. Vi har även haft kunder som har använt lamporna i extraljus med lyckat resultat, men detta beror såklart på extraljusets utformning.

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.