SafeKid Barnvagnsbelysning

Belysning till barnvagn

SafeKid barnvagnsbelysning LED-kit med Flexistrip LED-lister lyser upp barnvagnen så att ni syns i mörkret, och lyser även upp din omgivning för behagliga promenader på kvällar eller morgnar. Att ha belysning på barnvagnen är ingen lag, men fortfarande något som är viktigt. Både för din egen skull, och inte minst för barnet. Det ökar tryggheten och säkerheten för dig och ditt barn under sena kvällar när mörkret lagt sig. Det är standard med vanliga reflexer, men vill du synas så mycket bättre finns vår LED-belysning. Med LED-belysning på din barnvagn kan du synas på 300 meters avstånd.

Köp belysning till barnvagn online

Är det dags att köpa ny belysning till din barnvagn? Då har du hittat rätt! Vi erbjuder belysning med hög kvalitet och lång hållbarhet. Vårt populära kit Ledson SafeKid barnvagnsbelysning LED kit, är väldigt kvalitativt och ett utmärkt alternativ för mörka kvällar. Led-belysningen lyser starkt upp barnvagnen så att ni syns men också så att ni ser runt omkring er! Dessutom är LED-slingorna IP68-klassade och därmed fullt vattentäta.

I SafeKid-kitet ingår följande delar: 30 cm vit Flexistrip fram, 2 x 11,5 cm orange Flexistrip på sidorna. 30 cm röd Flexistrip bak, USB adapterkabel, DC-kontakt rund hane, 2 x Kabelförgrening till 5 kablar, och 10 x Buntband.

Laddar...

1 Artikel

Sätt fallande sortering
 1. SafeKid Barnvagnsbelysning LED kit
  SafeKid Barnvagnsbelysning LED kit
  Finns i lager
  549,00 SEK 439,20 SEK
  ÅF Pris 549,00 SEK ÅF Pris 439,20 SEK
  Rating:
  96%
  549,00 SEK 439,20 SEK
  Ledson logo

   SafeKid paket för att ljussätta din barnvagn (exkl. Powerbank)
   Flexistrip IP68 (vit + röd + 2 x orange)
   Fästes enkelt med färdigmonterad dubbelhäftande tejp

per sida