Arbets- & Backstrålkastare

Arbets- & Backstrålkastare

Vi erbjuder ett brett utbud av innovativa, kraftfulla och energieffektiva arbetslampor för lastbilar. Våra lampor kommer från noga utvalda tillverkare för att garantera funktionalitet och kvalitet. På Diodhuset har vi ett stort utbud av arbetslampor. Alla arbetsljus är tillverkade med de mest strömeffektiva lysdioderna, vilket gör att du kan använda dem utan att behöva oroa dig för att batteriet ska tömmas. Våra LED-arbetslampor gör det enkelt att hantera arbetsuppgifter med optimal belysning. Vi har en mängd olika arbetslampor som du kan välja beroende på vilken uppgift du ska utföra. Du kan få dem att passa din lastbil genom anpassningsbara monterings- och strömalternativ. Dessutom är våra lampor säkra för miljön och för människor att hantera. 

 

Ordentlig arbetsbelysning är viktigt att ha för att inte äventyra säkerheten när man jobbar med/utanför fordonet. Här visas vår arbetsbelysning som passar 24V. Arbetsljus har oftast en för ändamålet bredare ljusbild (flood) med en större spridning av ljusbilden än fjärrljus och spot. När du behöver ett ljus som är så starkt som möjligt är LED-arbetsljus det bästa valet. Många LED-lampor förbrukar mindre el än vanliga glödlampor och håller dessutom längre. När du tänker på detta tillsammans med de högre lumenvärdena som LED-lampor har blir det tydligt att de faktiskt är mer effektiva. Vi har ett brett utbud av LED-arbetslampor i olika lumen, effekt och IP-klasser som visas på vår webbplats.

Köp Arbetsbelysning för din lastbil hos oss 

Letar du efter bra arbetsljus till din lastbil? Vi har ett brett sortiment från utvalda tillverkare för att garantera god funktionalitet och hög kvalitet. Allt för att du ska kunna hitta en lampa som passar din lastbil. Du kan också välja bland många olika typer av fästen, lumen, effekt, IP-klass och spänning för att passa dina behov. Oavsett om du utför underhåll eller gör en nattlig leverans kan du hitta rätt arbetslampa för din lastbil här på Diodhuset. Vårt omfattande sortiment av LED-lampor erbjuder gratis leverans vid köp över 299kr och ett urval av olika spänningar och IP-klassningar. Om du behöver mer information kan du kontakta oss redan idag!