Varselljus och DRL

DRL ljus- och varselljus till MC

För att undvika att bli missad ute i trafiken med din motorcykel är det en stor fördel att ha DRL ljus. Dessa lampor gör så att du syns betydligt bättre i trafiken och således minimerar risken för en olycka. De är gjorda för att användas under dagtid, även om de också fungerar utmärkt när det är lite mörkare utomhus. Under dagtid får du kombinera varselljus tillsammans med dina halvljus på motorcykeln. 

Köp DRL ljus- och varselljus till MC online

Vill du synas ännu bättre ute i trafiken? Då har du hittat rätt! Våra DRL- och varselljus är i LED med en hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi har några spännande alternativ som du kan välja bland. Accent DRL Slim är varianten som är ett DRL ljus som kan monteras väldigt enkelt på egen hand.  Ljuset är xenonvitt och ökar synligheten betydligt under dagtid. Sedan har vi praktiska Accent Dual som både har rinnande blinkers och DRL ljus i en och samma lampa. Med denna variant får du en modern och trevlig look på din motorcykel. 

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att beställa DRL ljus- och varselljus till din mc online!

Laddar...

1 Artikel

Sätt fallande sortering
 1. Accent Dual - Kombinerad DRL & rinnande blinkers i LED (Ett par, 12 V)
  Accent Dual - Kombinerad DRL & rinnande blinkers i LED (Ett par, 12 V)
  Finns i lager
  379,00 SEK /par 303,20 SEK /par
  ÅF Pris 379,00 SEK /par ÅF Pris 303,20 SEK /par
  Rating:
  100%
  379,00 SEK 303,20 SEK
  Ledson logo

   Med två funktioner: DRL (xenonvit) + rinnande blinkers (orange)
   Accent Dual lyfter din bil ordentligt till ett unikare utseende
   Två styck med 29 LED, slimmad design 153 x 13,5 x 8 mm

per sida