Hel- och halvljus

Halvljus och helljus till MC

Halvljus och helljus är ett måste på din motorcykel och ökar naturligtvis säkerheten i trafiken. Det finns flera varianter av halv- och helljus och allt beror på vad du är ute efter och är villig att betala. Du kan välja bland halogen, xenon och led-lampor, där de två sistnämnda är något dyrare - och givetvis med bättre kvalitet, mer ljus och längre hållbarhet. 

Köp halvljus och helljus till MC online

Är det dags att köpa nya halvljus eller helljus till din mc? Då har du hittat rätt! Vi har flera olika typer av halvljus och helljus, och du lär säkert hitta något som passar dig och dina behov bland vårt stora utbud. Vill du komma något billigare undan är det smart att införskaffa halogenlampor, som både är ett prisvärt och bra alternativ. Sedan erbjuder vi även xenon och led-lampor som är lite dyrare, men samtidigt ger betydligt mer ljus till en hög kvalité och med lång hållbarhet. Du bestämmer helt enkelt själv vad du vill ha på din hoj. Oavsett vad du väljer, så är belysningen på din motorcykel väldigt betydande för trafiksäkerhet och komfort. 

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att beställa nya halvljus och helljus till din mc online!

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.