MC

Diod & Xenon till MC och Moped

Med bra belysning på din MC eller moped kan du vara betydligt säkrare ute på vägarna och undvika eventuella olyckor. Se över att samtliga lampor är i ordning innan du ska köra. Belysningen håller inte för evigt och märker du att en lampa har slutat fungera, så ska du byta den så fort du har möjlighet. Belysningen kan du oftast byta på egen hand utan större problem, men se till så att du köper en lampa som passar just din mc eller moped. Något som är bra att veta är att du alltid måste ha din belysning tänd när du kör din motorcykel - oavsett om det är ljust eller mörkt. 

Köp led belysning till MC online

Har en lampa slutat fungera? Eller är det så att du vill ha någon extra lampa för säkerhets skull? Då har du hittat rätt! Hos oss kan du köpa led belysning till din mc från kända varumärken som Ledson och Osram. Vi erbjuder allt från extraljus och helljus till bromsljus och parkeringsljus.

 

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att beställa din led belysning till din mc online!

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.