Hel- och halvljus

Hel- och halvljus till bil

Det är oerhört viktigt att hålla koll på sin transportbilbelysning - inte minst sitt hel- och halvljus. Med bra och rätt belysning ökar du trafiksäkerheten för både dig själv och andra i trafiken. Det finns olika typer av hel-och halvljus som du kan välja mellan, och det är upp till dig att välja det som du tycker passar din transportbil allra bäst. Den mest populära lampan på senare år är utan tvekan LED - som med sitt kraftfulla och vita ljus, ger dig en väldigt bra syn i trafiken. Priset är lite högre, men livslängden är längre jämfört med halogenlampor och xenonlampor.

Köp Hel- och halvljus till transportbil online

Vare sig du är på jakt efter halogenlampor, LED-strålkastarlampor eller xenon till ditt helljus eller halvljus har vi ett stort sortiment med allt från utbyteslampor till kompletta kit om du vill konvertera din belysning. Bland våra halogenlampor till hel- och halvljus erbjuder vi produkter med olika typer av färg på ljuset: vill du ha det klassiska gulvita skenet eller föredrar du ett mer blåvitt sken? Hitta din favorit! När det gäller xenonlampor till ditt halvljus eller helljus har vi originalmonterade lampor, xenonlampor till ombyggnadssatser eller xenonkit och även reservdelar. Våra xenonkit är lättmonterade vilket gör det enkelt för dig att konvertera till en helt ny look till din transportbil.

Sist men inte minst har vi LED strålkastarlampor som lanserades hos oss i september 2016. Komplett kit med ett par LED-lampor till halvljus eller helljus från Ledson som ger upp till dubbelt så starkt ljus jämfört med standardhalogen och tänds omedelbart till skillnad från xenon. Dessutom med en lägre strömförbrukning, lång livslängd och upp till 5 års garanti!

Känner du dig osäker på vad du ska välja i djungeln av lampor till ditt helljus eller halvljus?

Då är du välkommen att kontakta oss på Diodhuset så hjälper vi dig att finna rätt!

Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.