Blinkers

Blinkers till MC

För att synas extra bra ute på vägarna krävs det att du har bra blinkers på din mc. Något som blir allt mer populärt att äga är LED blinkers, som både är snyggare, håller betydligt längre än vanliga blinkers och ger ett starkare ljus. Med andra ord får din mc ett rejält lyft när du uppdaterar dig med nya, fräscha led blinkers! 

Regler för blinkers till MC

Det finns givetvis regler för blinkers på din motorcykel. Några av dem är lätta att glömma bort, vilket kan leda till ombesiktning. Ett problem som kan uppkomma är snabbt blinkande blinkers, vilket kommer till när du byter från vanliga blinkers till blinkers med LED. Regeln som du måste följa är följande: En MC-blinkers får blinka med 90 blinkningar per minut plus/minus 30 blinkningar. Detta problem kan lösas med hjälp av blinkersrelä eller effektmotstånd, som du givetvis kan hitta hos oss.

Ett annat problem som du kan ha med dina blinkers på din mc är att det är ett för litet avstånd mellan blinkersen. Detta avstånd gäller för blinkersen på din motorcykel: Fram ska det vara minst 24 centimeter mellan dina blinkers. Bak ska det vara minst 18 centimeter mellan dina blinkers.

Köp led blinkers till MC online

Är det dags att byta dina blinkers till mc på nytt? Då har du hittat rätt! Vi ser gärna till att du skaffar dig LED blinkers som håller ett väldigt bra tag. Vi har ett väldigt brett utbud vad gäller blinkers och du kommer säkert hitta blinkers som passar just din hoj. Vi erbjuder dessutom tillbehör för blinkers, som blinkersrelä som får dina diodblinkers att blinka i normal takt. Du hittar även varningsförhindrare och effektmotstånd bland utbudet.

Diodhuset har alltid minst 12 månaders garanti på LED-belysning & 30 dagars öppet köp, med snabba leveranser och fri frakt från 299 kr. Dessutom har vi smidiga betalningsalternativ såsom Klarna och mastercard. Välkommen att beställa dina nya blinkers till din mc online!

Laddar...

1 Artikel

Sätt fallande sortering
 1. MC LED strip med 32 st SMD LED (bak/broms/blinkers)
  MC LED strip med 32 st SMD LED (bak/broms/blinkers)
  Finns i lager
  249,00 SEK /styck 199,20 SEK /styck
  ÅF Pris 249,00 SEK /styck ÅF Pris 199,20 SEK /styck
  Rating:
  100%
  249,00 SEK 199,20 SEK
  Ledson logo

  12 V

   LED bakljus, bromsljus, blinkers (h/v) 
   Ökad trafiksäkerhet med snyggt utseende 
   100% vattentät, enkelmonterad och flexibel/böjlig!

per sida