Ledson Commander förenklar vardagen med oändliga möjligheter

Laddar...
Ledson Commander förenklar vardagen med oändliga möjligheter

Ledson Commander underlättar vardagen. Du kan kontrollera olika enheter enkelt och smidigt med en och samma kontroll. Användningsområdena begränsas endast av din fantasi då du med kontrollboxen kan styra alla elektriska enheter från 12V till 24V.

Koppla och styr upp till åtta olika kanaler med Commander. Den kan styra belysningsenheter som exempelvis extraljus, arbetsbelysning, sidomarkeringar och varningsljus men även andra enheter så som kaffekokare och mikro. Enheterna kan väljas att antingen styras separat eller synkroniserat. Exempelvis kan du välja att styra all belysning på ett fordon synkroniserat, beroende på vilket resultat du är ute efter.

Commander appCommander kan kopplas till en app.

Unikt för Commander är att den enkelt, via Bluetooth, går att koppla till en app. På så vis kan du styra alla enheter direkt från din mobil vilket underlättar för upptändning och släckning av enheter vid tillfällen utanför fordonet.

Commander är oerhört mångsidig vilket gör att den kan användas för flera olika fordon så som personbil, LCV och entreprenadmaskiner. Att den kan styra flera olika typer av enheter samtidigt är en stor fördel, speciellt för fordon så som lastbil, husbil och husvagn som förutom belysning även har annan elektisk utrustning. Installationen av Commander är enkel och snabb vilket innebär att lite investerad tid ger många användningsområden och fördelar.

Commander reläboxI reläboxen kan upp till åtta olika kanaler kopplas.Relaterade produkter