Ledson Epix+: Innovation för ökad synlighet och stil

Laddar...
Ledson Epix+: Innovation för ökad synlighet och stil

Ledson fortsätter att modernisera branschen med Epix+, den senaste innovationen som smälter samman unik design med de senaste trenderna inom fordonsvärlden. Nu introduceras längderna 14” och 30”, för att komplettera den befintliga 20” och möta en stigande efterfrågan från såväl entusiaster som proffs på marknaden.

Ta kontroll över vägen med imponerande prestanda från Epix14+ och Epix30+. Med Epix14+ når du 328 meter vid 1 lux (459 meter vid 1 lux med Powerboost aktiverad), medan Epix30+ sträcker sig hela 458 meter vid 1 lux (imponerande 672 meter vid 1 lux med Powerboost aktiverad). För maximal synlighet på vägen finns båda längderna också tillgängliga med R65-godkänt blixtljus – Epix14+ Strobe och Epix30+ Strobe.

Ledson tänjer på gränserna med avancerad innovation och funktion. Epix14+ är idealisk för dubbelmontering på personbilar med centermonterad radar och/eller sensorer i fronten, men även till lastbilar med mittribba. Det är då möjligt att koppla samman två Epix14+ och få dessa att blinka asynkront eller synkront med både positionsljus och blixtljus. Epix30+ ger, med en perfekt passform och självsäker design, en körupplevelse som inte liknar något annat för lastbilschaufförer.

 

- Ledson Epix+ började som en innovativ ramp, men har nu utvecklats till en banbrytande serie av LED-ramper som innehåller allt man vill ha och lite till - dessutom med kvalité och design i toppklass! Dess tekniska specifikationer slår konkurrenterna på fingrarna. Med Epix+ serien sätter vi en ny standard på marknaden, säger produktutvecklingschef Magnus Henriksson.

Upplev imponerande prestanda och revolutionera din körupplevelse till nya höjder med Epix+ serien. Med 10 olika blixtmönster låter Epix+ Strobe dig anpassa din synlighet på vägen till just ditt behov.

Epix+ är inte bara en LED-ramp – det är en revolution inom fordonsbranschen.