Ledson Epix14+ Work Strobe – den ultimata arbetsljusrampen

Laddar...
Ledson Epix14+ Work Strobe – den ultimata arbetsljusrampen

Ledson levererar den Ultimata arbetsljusrampen

Epix14+ Work Strobe – en banbrytande arbetsljusramp från Epix-serien. Med en imponerande ljusbredd på 120° och en färgtemperatur på 5000K, levererar Epix14+ Work Strobe den optimala ljusstyrkan för att effektivt belysa med både kraft och elegans.

Rampen är utrustad med specialdesignade reflektorer från Epix-serien som ger en dynamisk upptändning av positionsljuset. Denna funktion skapar en imponerande rörelse där ljuset elegant leds från ena sidan av rampen till den andra innan det når full belysning. Dessutom kan du välja mellan färgerna gul/orange och rött för positionsljuset, vilka båda är godkända enligt ECE R148.

 

Epix14+ Work Strobe presenterar ett imponerande urval av 10 olika blixtljusmönster, varav ett är officiellt godkänt enligt ECE R65-standard. Denna breda variation möjliggör enastående flexibilitet.

Genom att enkelt kombinera två arbetsljusramper möjliggör enheten både synkroniserade och osynkroniserade blixtmönster, vilket ger en sofistikerad kontroll över ljusfunktionerna för att optimera säkerheten och synligheten i en mängd olika arbetsmiljöer.

 

Läs mer om Epix14+ Work Strobe

Du kan läsa mer och beställa din egen epix14+ work redan idag - Epix14+ Work Strobe