Dynamisk upptändning med Orbix+

Laddar...
Dynamisk upptändning med Orbix+

Det är detaljerna som gör det – och denna detalj är en riktig blickfångare! Nya familjen LED-ramper från Ledson går under namnet Orbix+ och är utrustade med ett modernt dynamiskt positionsljus.

Orbix+ positionsljus tänder upp med en unik flytande rörelse som leder ljuset från rampens ena sida till den andra innan det tänds upp. En dynamisk sekvens som får dig att sticka ut från mängden och höjer ditt fordons utseende till en helt ny nivå.

Serien finns som slimmad, enkelradig 14”, 21” och 31”. Det finns därmed en storlek som passar oavsett om rampen ska sitta på en personbil, lastbil eller fyrhjuling.


Samtliga Orbix-ramper är E-märkta enligt ECE R149 och har en Drive-ljusbild som på ett optimalt vis förstärker ditt fordons existerande helljus till att nå både längre och bredare. Självklart kan du välja att ha ditt positionsljus i modernt kallvitt eller en råare gul-orange.

Serien har en hög IP69K-klassning och aluminiumhölje med polykarbonatlins som säkerställer att Orbix+ ger dig en säkrarekörning och ett snyggare utseende, såklart med Ledsons oslagbara 36 månaders garanti.

 Relaterade produkter