Pollux9+ Generation 3 - Powerboost

Laddar...
Pollux9+ Generation 3  -  Powerboost

Helt nya Pollux9+ är tredje generationen i serien och har nu fler funktioner än någonsin tidigare. Alla utförande av Pollux9+ Gen3 kommer med powerboost-funktion som ger enorm räckvidd med upp till 805m med spot beam versionen.

Väljer du en Pollux9+ Strobe så får du flera blixtljusmönster att välja mellan och du kan synkronisera dem över flera extraljus! Den nya tredje generationen är fullpackad med funktionalitet i en erkänd design från Ledson!

 

Maximalt med ljus på ett enkelt sätt

Upptäck den senaste innovationen från Ledson: pulsstyrd powerboost som låter dig smidigt växla mellan e-godkänt läge och vårt kraftfulla Powerboostläge - allt utan att ens behöva lämna din bil. Med en enkel aktivering i tre steg kan du omedelbart anpassa din körupplevelse efter behov.

 

Alternativ för alla

Blixtljus - Med Pollux9+ Gen3s blixtljusfunktion tar vi flexibilitet till nästa nivå. Välj mellan fem olika mönster och synkronisera dem smidigt. Anpassa belysningen efter dina önskemål och maximera din synlighet och säkerhet på vägen.

Ljusbild - Välj mellan Driving Beam för en balanserad ljusbild som kompletterar ditt fordons strålkastare, eller Spot Beam för en kraftfull och fokuserad ljusstråle som lyser upp vägen framför dig på ett effektivt sätt.

 

Rätt färgtemperatur för alla lägen

Upplev säkerhet och komfort på en helt ny nivå med den kallvita 5000K färgtemperaturen från Pollux9+ Gen3. Genom precis rätt färgtemperatur ökar kontrasterna och minskar risken för bländning så att varje färd blir tryggare och mer behaglig. Upptäck hinder längs vägen med lätthet och skapa en säkrare miljö för dig själv och andra i trafiken.

 

Det är så enkelt som "10+10+5"

Se hur enkelt det är att byta mellan powerboost- och standard-läge med Ledsons pulsstyrda powerboost

 

Läs mer om produkterna här
Pollux9+ Gen3 Powerboost
Pollux9+ Gen3 Strobe Powerboost