Laddar...
Ledson logo

Adapter för släpvagn med LED (löser problem med lampvarningar)

Fr. 495,00 SEK 396,00 SEK 639,00 SEK
Fr. 495,00 SEK Fr. 396,00 SEK
Fr. 639,00 SEK Fr. 511,20 SEK

Spara 144 kr

Spara 115.2 kr

Art nr
99211300

 Mikroprocessorstyrd LED-CAN-omvandlare, anpassad för släpvagn med LED-belysning
 Motverkar felmeddelanden i bilar som har Canbus ljusövervakning
 Vår släpvagnsadapter löser CAN bus problemen på 95% av fordonsparken!

OBS: 13/13-polig adapter saknar funktion för stift 9-13 (Strömförsörjning batteri plus, laddström för batteri i husvagn, jord för strömkrets nr. 10, signal som visar kopplat släp & jord för strömkrets 9-12) 

Adapter för släpvagn som är utrustad med LED-belysning. Denna adapter förebygger felmeddelanden som kan uppstå om bilen är utrustad med Canbus ljusövervakning som reagerar på att släpet har LED-lampor monterade.

Välj mellan 13/7 eller 13/13-polig adapter. Endast avsedd för personbilar (12 V)

För nyare bilar med CAN-bus ljusövervakningsteknik (bilar från ca årsmodell 1999 och framåt), kan problem uppstå när du ansluter en släpvagn utrustad med LED-belysning på ex släpvagnens bakljus/bromsljus eller blinkers – färddatorn kan tex i vissa fall visa ett felmeddelande.

Vår mikroprocessorstyrda LED-CAN-omvandlare, som helt enkelt sätts mellan fordonet och släpvagnen/husvagnen - löser detta problemet på 95% av fordonsparken – undantaget bilar med pulsstyrt elsystem såsom vissa modeller av SAAB och Opel.

En LED-lampa drar så pass mindre ström att det i vissa fall kan uppfattas som att lampan är trasig av bilens CAN-BUS system och då indikerar bilens kontrollsystem detta. Adaptern löser detta problemet och har en inbyggd strömbegränsning som används för att skydda LED-lampan. Kretsen arbetar utan viloström – den tömmer ej bilens batteri. Enkelt kan man säga att adaptern ”simulerar” glödlampans egenskaper.

Skulle det uppstå ett fel i LED lampan eller en kortslutning i en krets så kopplas helt enkelt den lampan bort av adaptern för att – när felet är åtgärdat – automatiskt att återgå till sitt driftstillstånd utan att adaptern tar skada

Mer information
Tillverkare Ledson
Write Your Own Review
Du recenserar:Adapter för släpvagn med LED (löser problem med lampvarningar)
Ditt betyg