Laddar...
NA logo

E-märkt blinkerslykta med skruvhål (12V, rökfärgat glas)

779,00 SEK 623,20 SEK
779,00 SEK /styck 623,20 SEK /styck
ÅF Pris 779,00 SEK /styck ÅF Pris 623,20 SEK /styck
Finns i lager
Art nr
13026173

 E-märkt (kategori 2a) som blinkerslampa bak
 Infälld montering med låg profil samt skruvfäste
 Modell rökfärgat glas

Smidig, E-märkt (kategori 2a) blinkerslykta med 18 st dioder.  Monteras genom infällnadshål och skruvas fast (två rostfria skruvar medföljer.

Endast E-märkt som blinkerslykta bak vid registreringsbesiktning, men kan fungera som kompletterande framblinkers (dock ej på egen hand). LED-lyktan är helt vattentät och kan därför monteras var som helst på bilen så länge UNECEs riktlinjer efterföljs. Ansluts enkelt till existerande kablage genom den en meter långa sladden. 

Välj mellan klarglas eller rökfärgat glas. Storleken är 25x13x113 (HxDxB) mm. Infällnadshålet behöver vara 106x19 mm med infällnadsdjup 9 mm.

OBS: Om du bara lägger till blinkerslyktan och har kvar original-glödlampan kommer du inte behöva extra motstånd. Om du ersätter original-glödlampan och endast använder dig av LED-blinkers, kommer du behöva ett externt motstånd för att undvika för snabba blinkningar. Vi rekommenderar artnr 1221.

Denna blinkerslampa är framtagen för amerikanska bilar som saknar lagliga blinkersalternativ i Sverige, men kan givetvis användas på alla typer av bilar.

Detta är den första E-märkta ljusinsatsen framtagen för Sverigekonverteringar. Fördelarna med denna lampa är lång hållbarhet, extremt bra ljusutbyte, låg effektförbrukning, lågt inbyggnadsjup, helkapslat utförande och dubbelisolerade anslutningar. Tillverkad för att hålla hela bilens livslängd! 

Levereras styckvis och fungerar endast till bilar (9-16V).

Teknisk information
Utförande Rökfärgat
Tillverkare NA
Färg Orange
Garanti 12 Månader
Bredd 113 mm
Enhet st
Djup (mm) Inbyggnadsdjup: 9 mm
Höjd 25 mm
Write Your Own Review
Du recenserar:E-märkt blinkerslykta med skruvhål (12V, rökfärgat glas)
Ditt betyg