Laddar...
Ledson logo

Blinkersrelä LED Toyota (CF18, nyare modeller)

185,00 SEK 148,00 SEK
185,00 SEK /styck 148,00 SEK /styck
ÅF Pris 185,00 SEK /styck ÅF Pris 148,00 SEK /styck
Finns i lager för omgående leverans
Art nr
1306

 Toyotas nyare modeller (CF18)
 Få dina diodblinkers att blinka i normal takt
 Plug 'n' play - enkel att montera

  • Elektriskt blinkrelä för nyare Toyota-modeller
  • Blinkar med samma frekvens oavsett belastning
  • Fungerar för både LED och Halogen
  • "Klickljud" när man blinkar


Elektroniskt blinkrelä

Blinkreläet är av den elektroniska typen vilket betyder att blinkningens frekvens (hastighet) alltid är den samma oavsett vilken belastning som finns i kretsen. Original blinkrelä är ofta av den mekaniska som fungerar lite annorlunda. Det mekaniska blinkreläet är anpassat för en förutbestämd belastning och blinkfrekvensen kan öka eller minska beroende på om belastningen förändras. Alla som har haft en trasig blinkerslampa har säkert varit ute för att blinkersen blinkar väldigt fort - Det beror på belastningen (motståndet) i kretsen har minskat och därför har frekvensen öka.

Samma fenomen får man när man byter ut Halogen lamporna till LED. LED som förbrukar betydligt mindre ström, börjar blinka väldigt fort och man kan då åtgärda detta genom effektmotstånd eller att byta blinkreläet till ett elektroniskt.

Äldre bilmodeller

Dessa blinkrelä passar ofta äldre bilmodeller. Allt eftersom tekniken går framåt så har de flesta, nyare modeller inbyggt blinkrelä i bilens elektronik. Det lättaste är alltid kontakta sin märkesverkstad eller själv lokalisera blinkreläet med hjälp av instruktionsboken.

Mer information
Tillverkare Ledson
Enhet st
Write Your Own Review
Du recenserar:Blinkersrelä LED Toyota (CF18, nyare modeller)
Ditt betyg