Ledson Epix20+ kombinerar allt du vill ha och behöver

Laddar...
Ledson Epix20+ kombinerar allt du vill ha och behöver

Epix20+ är den senaste produktinnovationen från Ledson, där den unika designen hämtar inspiration från de senaste biltrendernas formspråk. Positionsljuset har en dynamisk upptändning, helt integrerat i reflektorn – en världsunik egenskap. Med Epix+ säkerställer du din synlighet och säkerhet i alla väder och tider på dygnet.

Den nya LED-rampen från Ledson sticker ut från mängden med en noggrant egenutvecklad design, som liknar det formspråk du ser på dagens moderna fordon. Integrerat i reflektorn hittar du det vita alternativt gul/orangea dynamiska positionsljuset. Ljuset rör sig effektfullt från sida till sida, innan det tänds upp i sin helhet.


Ledson Epix20+ med positionsljus i xenonvitt samt orange ljus.

Den maximerade prestandan i E-godkänt läge gör att Epix+ 20” når hela 458 m vid 1 lux, och 530 m vid 1 lux med Powerboost aktiverat. Powerboost ”off road” slås enkelt till eller från via en brytare på baksidan av rampen.

För dig som behöver och vill synas extra mycket på vägen finns även Epix20+ med integrerat R65-godkänt blixtljus. Både Epix20+ och Epix20+ Strobe är IP69 klassificerad, med elektronisk värmehantering och tryckutjämningsmembran. De smarta egenutvecklade fästena från Ledson säkerställer en montering i stort sett var och hur du vill på fordonet.

Ledson Epix20+ Strobe med upptänt positionsljus i orange.

- Produktteamet på Ledson är stolta över att kunna presentera denna egenutvecklade och banbrytande LED-ramp som innehåller allt man vill ha och lite till - dessutom med kvalité och design i toppklass! Dess tekniska specifikationer slår konkurrenterna på fingrarna. Med denna LED-ramp sätter vi en ny standard på marknaden, säger produktutvecklingschef Magnus Henriksson.


Läs mer om Ledson Epix20+ modellerna Ledson Epix20+ och Ledson Epix20+ Strobe