Ledson Pollux9+ Strobe

Laddar...
Ledson Pollux9+ Strobe

Ledson presenterar den senaste nyheten i den omtyckta Pollux-familjen, Pollux9+ Strobe. Utmärkande för den nya modellen är varningsljusfunktionen som gör den redan populära Pollux9+ bättre och ännu mer användbar.

Varningsljusfunktionen, som är ECE R65 godkänd, består av fyra kraftfulla LED och har fem olika blixtmönster. Genom en synkroniseringsfunktion går det att få synkroniserat blixtmönster för ett obegränsat antal av extraljuset, dessutom finns möjligheten att synkronisera två Pollux9+ Strobe för växelvist blixtmönster.

Pollux9+ Strobe har, förutom varningsljusfunktionen, alla de egenskaper som gör att Pollux9+ Gen 2 är ett av marknadens mest populära extraljus. För dig som prioriterar en hög kvalitet med en oslagbar design är detta extraljus för dig. Extraljuset levererar ett kraftfullt ljus med optimerad ljusbild vilket ger dig det ljus du behöver samtidigt som du nu får en multifunktionsprodukt för extra säkerhet.

Med extraljuset höjer du säkerheten på vägarna, inte bara för dig själv utan också för dina medtrafikanter. Komplettera dina Pollux9+ med nyheten Pollux9+ Strobe för att få ännu fler funktioner, ett mer tilltalande utseende på ditt fordon och ökad säkerhet.

 Relaterade produkter