Laddar...
NA logo

Induktiv CANBUS-läsare för CANNECT

995,00 SEK 796,00 SEK
995,00 SEK /styck 796,00 SEK /styck
ÅF Pris 995,00 SEK /styck ÅF Pris 796,00 SEK /styck
Finns i lager
Art nr
780027

 Avsedd för CANNECT interface för helljus-styrning (artnr 7800240)
 Kontaktfri läsning via induktion med färdig kontakt till Cannect-boxen
 Säkrar eventuell garanti hos tillverkaren (ingen åverkan på kablar)

 

Avsedd för om du installerar en CANNECT interface för helljus-styrning (artnr 7800240) och önskar använda en kontaktfri läsare ihop med denna.

Den kontaktfria läsaren gör att Canbus-gränssnittet kan läsa fordons Canbus-data utan någon faktisk "metall mot metall"-kontakt. Läsaren fästes kring en del av fordonets Canbus-kabeldragning och data läses av via induktion, vilket säkrar en eventuell garanti hos tillverkaren.

Denna speciella version av kontaktlösa läsare är kompatibel med alla fordon mellan 12-30V. Den kontaktfria läsaren levereras med en regulator som konverterar en 12-30V-matning från fordonet till en 5V strömkälla för att ge ström åt läsaren. Detta gör det möjligt för den kontaktlösa läsaren att arbeta med all telematik eller eftermarknadssystem som är monterade på fordonet.

Läsaren har en stark låsklämma för att behålla sin position runt Canbus-kablarna. Canbus-kablarna måste rättas till rakt en kort sträcka för att HI-LO-kablarna ska identifieras och sedan placeras i rätt kanal i läsaren för att läsarens hölje ska kunna stängas över kablarna.

Kabellängd: 1 meter

 

Installation

På ”baksidan” av den lilla boxen sitter det två stycken skruvar som gör att man kan ta av locket. Längs med locket och även kretskortet, så ser man var man skall lägga CAN-Hi resp CAN-Lo kablarna (finns text på både kretskortet samt locket). Därefter skruvar man tillbaka locket och kopplar in avläsaren i Cannect boxen, +12V på den Röda, Jord på den Svarta samt signal till reläsatsen på den Lila kabeln.

 

Teknisk information
Garanti 12 Månader
Spänning 12 V
Tillverkare NA
Enhet st
Write Your Own Review
Du recenserar:Induktiv CANBUS-läsare för CANNECT
Ditt betyg