Laddar...

Ljusskylt LED SCANIA NG

9 695,00 SEK 7 756,00 SEK
9 695,00 SEK 7 756,00 SEK
ÅF Pris 9 695,00 SEK ÅF Pris 7 756,00 SEK
Finns i lager
Art nr
840600

✓ Passar typ S & R Highline
✓ Väldigt tunn och lättmonterad
23 x 138 cm

Modellspecifik ljusskylt som är både elegant, ljusstark och även väldigt lättmonterad! Lika snygg dagtid som på kvällen. Storlek 23 x 138 cm.

Perfekt samt jämnt upplyst reklamplats för er logotyp, företagsnamnet eller ert budskap väldigt synligt för alla ni möter med denna tunna – 8mm – LED-panel som ger ett väldigt jämnt och fint ljus.

Skylten kopplas direkt mot lastbilens 24V-system via en tunn och lättmonterad kabel som endast kräver ett 8mm hål i hytten för gummigenomföringen – ingen ytterligare omformare krävs.

Skylten är tillverkad med flexibel UV-beständig Polykarbonat-front som gör att ni inte får stenskott i den. Sidorna har en tät gummikant, samt så är skylten försedd med LED/SMD dioder för tusentals brinntimmar - med andra ord är den byggd för att klara extrema väder-/temperaturförhållanden under lång tid och med väldigt låg förbrukning!

Det medföljer monteringssats med lim, clips samt skruvar för väldigt enkel och hållbar montering på fordonet.

Till ljusskylten medföljer även en tilläggsbox, denna ska kopplas in mellan lastbilens spänningsmatning (nominellt på 24V) och ljusskylten. Boxen säkerställer att spänningen alltid blir den korrekta då lastbilens spänning varierar, detta förhindrar t.ex. överspänning.

Teknisk information
Garanti 24 Månader
Enhet st
Write Your Own Review
Du recenserar:Ljusskylt LED SCANIA NG
Ditt betyg