Laddar...
XBB logo

XBB Dongle OBD II för Tesla Model S & X (Kit)

2 495,00 SEK 1 996,00 SEK
2 495,00 SEK /set 1 996,00 SEK /set
ÅF Pris 2 495,00 SEK /set ÅF Pris 1 996,00 SEK /set
Finns i lager
Art nr
7800231

 Kit för Tesla Model S och Model X
 Trådlös kommunikation via blåtand
 Styrning av extraljus eller LED-ramp

XBB Dongle OBD II kit speciellt avsett för Tesla Model S och Model X.

Med hjälp av detta enkla och moderna reläinterface kan du på en modern bil såsom Tesla nu plocka fram bland annat helljussignalen på ett väldigt enkelt och smidigt sätt, för att styra din Ledson LED ramp eller våra Ledson LED extraljus!

Inget mer tidskrävande letande efter Canbuskablar eller någon kabeldragning inne i bilen, ingen kabel som ska dras genom torpedväggen ut i motorutrymmet och liknande.

Hur installeras detta kit?

Det enda du behöver göra är att montera en väldigt liten sändarenhet (XBB Dongle) i fordonets diagnosuttag (OBD-uttaget). Denna läser av fordonets helljussignal när det slås på och sänder via blåtand helljussignalen till reläet (XBB Powerunit) som sedan styr LED-rampen eller dina extraljus.

Denna Powerunit sticks ner i vår elkabelsats som monteras i motorutrymmet i närheten av batteriet. Från kabelsatsen kopplar man batteriets plus samt jord och sedan drar man ner DT-kontakten ner till LED-rampen/extraljusena. Den elektriska inkopplingen är nu klar!

Därmed slipper du klippa, lödda, skarva eller göra någon åverkan på bilens originalkablage för att få ditt/dina extraljus att fungera. Inte heller fordonets CAN-bus-system innebär några besvär.

Därefter laddar du ner mjukvaran till din mobiltelefon och appen (finns just nu endast till Android via Google Play, iOS Apple kommer under 2021) får du en smidig och mycket enkel installation! I denna app görs också samtliga inställningar.

Varje Powerunit har två separata utgångar, vilka är fullt ut programmerbara. Det innebär att om man t.ex. vill ha LED-rampen/extraljusena inkopplade på den ena utgången så kan man koppla in positionsljus på den andra utgången.

Varje sändarenhet (Dongle) klarar av att styra upp till fyra styck reläenheter (Powerunits)

OBS: Max belastning är 15A på den utgången till LED-ramp/extraljus (output #1) och max 5A på utgången till positionsljus (output #2).

Önskas koppla på större förbrukare kommer det att finnas ett påbyggnads reläkablage för att kunna styra upp till 3st extraljus – så totalt 4st extraljus på max 450W totalt i strömförbrukning.

 

Detta ingår:

Båda anpassade för Tesla Model S & Model X (Ej Model 3)

Se även tillbehör till detta kit (förlängningskabel, relä med DT och förgrening)

 

 

 

Frågor och svar:

Fråga: Min app hittar inte XBB Dongeln i ODB-uttaget. Hur löser jag det?

Svar: Platstjänster måste vara aktiverat för mobiltelefonen och den aktuella appen, kontrollera därför att detta är aktiverat.

Teknisk information
Garanti 12 Månader
Spänning 9-36 V
Tillverkare XBB
Utförande Kit för Tesla (Dongle + Power Unit)
Enhet set
Write Your Own Review
Du recenserar:XBB Dongle OBD II för Tesla Model S & X (Kit)
Ditt betyg